Ştiri locale

Târg Educaţional joi la Sfântu Gheorghe

Joi are loc la Sfântu Gheorghe a doua ediţie a Târgului Educațional al liceelor din oraș. Astfel, între orele 10:00 și 16:00, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul „Szekely Miko”, Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, Liceul Teologic Reformat, Liceul de Arte „Plugor Sandor”, şi Liceele Tehnologice „Constantin Brâncuși”, „Berde Aron”, „Puskas Tivadar” și „Kos Karoly” își vor prezenta oferta educațională în Piața centrală.

Liceele le vor prezenta elevilor și absolvenților de clasa a VIII-a, și nu numai, oferta educațională pentru anul școlar viitor. Fiecare liceu va amenaja un stand de prezentare, iar şcolile vor fi pregătite să răspundă întrebărilor legate de profilurile specifice sau de domeniile de școlarizare.

Publicitate

De asemenea, liceele vor prezenta și o imagine de ansamblu a parcursului educațional al elevilor, precum și informații referitoare la condițiile oferite sau la rezultatele obținute în cadrul olimpiadelor și concursurilor școlare. Târgul educațional îi va ajuta pe cei prezenți să afle ce carieră sau ce program de studiu li se potrivește, interacționând totodată cu instituțiile de învățământ.

Publicitate
banner we radio