Ştiri locale

Târg de Ziua Femeii în weekend la Sfântu Gheorghe

Târgul producătorilor și meșterilor locali va fi organizat luna aceasta în weekendul 6-7 martie, de această dată cu accent pe Ziua Internațională a Femeii – 8 martie.

Pentru prima dată vom crește numărul de participanți la 51 de mese: am creat standuri noi, pe care le vom monta pentru prima dată. Din 2020 am introdus necesitatea de a licita pentru locuri, pe de o parte pentru a împiedica pe cineva să rezerve o masă pentru tot anul, astfel încât niciun alt furnizor să nu aibă loc și, pe de altă parte, pentru a crește calitatea şi capacitatea târgului. Cu tarabele pe care tocmai le-am completat, putem găzdui semnificativ mai mulți furnizori, ceea ce poate fi considerat clar un succes”, a explicat directorul TEGA, Máthé László.

Publicitate

Cele 51 de spaţii nu includ cei 4 producători de kürtőskalács și nici cortul Liceului Tehnologic „Puskás Tivadar”. În acesta din urmă, sunt prezentate sectoarele educației profesionale ale școlii, de data aceasta în domeniile horticulturii și zootehnicii (creșterea animalelor), împreună cu companiile care contribuie, de asemenea, la educația practică în cadrul școlii.

Pe măsură ce se apropie Ziua Femeii, va avea loc și un târg de flori de primăvară, la care participă de data aceasta 10 cultivatori de flori: cu toate acestea, pe lângă flori pentru doamne, târgul va oferi și o oportunitate de a procura flori pentru sezonul cald.

TEGA S.A.

Biroul de presă

Publicitate
banner we radio