Ştiri locale

Târg de vechituri cu muzică, dans, ateliere și flashmob-uri, în luna august la Mestecănișul de la Reci

În luna august, Mestecănișul de la Reci devine locul de întâlnire al pasionaților de vechituri. Timp de 3 zile, în perioada 11-13 august, persoanele care au în gospodărie obiecte de care nu mai au nevoie, sunt așteptate la „Talciocul de lângă mestecăniș”, un eveniment care îmbină atmosfera de târg cu cea culturală.

Potrivit organizatorilor, programul va cuprinde, printre altele, ateliere, flashmob-uri, concerte, spectacole de dans popular și petreceri de noapte.

Publicitate

„Debarasează-ți șura, bucătăria de vară, podul, beciul. Scoate toate catrafusele din, de pe și de sub dulap, hai cu ele la talcioc, poate altul se bucură de ele. Talciocul de lângă mestecăniș este un eveniment excepțional, în care se îmbină atmosfera de târg cu cea culturală. Este un târg de vechituri, specializat în schimbul de articole uzate, destinat în principal persoanelor particulare, unde poți găsi o varietate de obiecte, de la colecții diverse, obiecte de decor, cărți, haine, mobilier, până la comori descoperite recent sau lucruri uitate. În același timp, este un eveniment cultural, unde va fi muzică de calitate, iar o comunitate de dansatori asigură astfel o atmosferă plină de bucurie pentru participanții la talcioc. În zona dedicată copiilor, vor fi numeroase activități pentru ca părinții să poată să facă cumpărături în liniște”, transmit organizatorii.

Persoanele care vor să participe în calitate de comercianți, își pot rezerva locurile prin e-mail, la adresa: crossroadsroute11@gmail.com, sau telefonic la numărul: 0771 513 513, iar la nevoie organizatorii pot asigura transportul.

Evenimentul este organizat de Restaurantul CrossRoads din Reci și cafeneaua Szimpla Sfântu Gheorghe. Programul detaliat va fi disponibil în curând.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio