Ştiri locale

Târg de flori în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe

TEGA organizează un târg de flori de primăvară în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, unde sunt așteptați 10-15 comercianți, care se pot înscrie la sediul TEGA din strada Crângului nr. 1.

Primăvara este o perioadă în care au loc multe evenimente asociate în mod tradițional cu florile, cum ar fi 1 martie sau 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Târgul de flori din Piața Centrală se va desfășura între 26 februarie și 8 martie, perioadă în care numărul comercianților variază. În mod obișnuit, vânzătorii tradiționali de mărțișoare tind să fie prezenți de 1 Martie, în timp ce în restul timpului sunt mai mulţi florari în piață.

Publicitate

„Pe măsură ce oportunitățile ne vor permite, vom încerca să readucem aceste evenimente, care sunt populare pentru mulți. Feedback-ul este întotdeauna pozitiv, iar florile sunt apreciate de toți. De asemenea, aș dori să subliniez faptul că, pe lângă târgul de flori, este şi timpul pentru piața producătorilor locali”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Ca de obicei, târgul producătorilor și meșteșugarilor locali are loc în primul weekend al lunii: în acest caz, între 5 și 6 martie.

Deși târgul de flori începe pe 26 februarie, comercianții și producătorii pot depune cereri și după această dată.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio