Ştiri locale

Târg de Crăciun şi patinoar în centrul oraşului

Târgul de Crăciun din Sfântu Gheorghe în noua P-ţă Centrală mai poate fi vizitat până joi, 24 decembrie, ora 14,00.

Târgul de Crăciun din acest an aduce atmosfera de sărbătoare a marilor oraşe. În Târg puteţi găsi produse de artă, creaţii de artă plastică, jucării din lemn, produse meşteşugăreşti şi de artizanat, produse din piele şi croşetate, săpunuri realizate manual, produse de înfrumuseţare, produse de papetărie şi cărţi, articole de decor şi cadouri, dulciuri de Crăciun şi alte bunătăţi. Târgul de Crăciun s-a deschis pe 18 decembrie şi poate fi vizitat între orele 11-20, iar în ultima zi, în 24 decembrie, târgul îşi va închide porţile la ora 14,00.

Publicitate

Atmosfera de sărbătoare este garantată de numeroasele programe muzicale. Miercuri, 23 decembrie, programul va începe de la ora 16, cu István Ildikó şi prietenii, apoi vor urca pe scenă formaţia „Mácsafej”, Luiza Zan, şi Snaps Vocal Band, iar după aceste interpretări, în cadrul programului Muzică Clasică în Piaţa Centrală, seara se va încheia cu concertul octetului de suflători „Muzica din turn”.

În timpul vacanţei de iarnă, cât şi în weekend-uri, patinoarul este deschis între orele 10 şi 21, iar între orele 14 şi 15 va fi pauză de întreţinere. Pentru elevi, preţul biletului de intrare este de 5 lei, iar pentru adulţi, 7 lei. Cei care nu au echipament, pot închiria pentru 2 ore, cu 5 lei.

Publicitate
banner we radio