Ştiri locale

Tânărul din Arcuş dispărut în decembrie a fost găsit decedat!

Luni, 1 februarie 2016, în jurul orei 11:50, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că în fosta carieră de piatră din oraş se află o persoană de sex masculin decedată.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana se afla lângă un mal cu o înălţime de circa 10 metri. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă.

Publicitate

În urma verificărilor s-a stabilit şi identitatea persoanei în cauză, respectiv un tânăr de 26 de ani din Arcuş care era dispărut de la domiciliu din luna decembrie a anului trecut.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a decedat persoana, fără a exista suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni.

***

Marţi, 2 februarie 2016, în jurul orei 12:10, poliţiştii din Turia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în peştera pucioasă din staţiunea Balvanyos a fost identificat un alt bărbat decedat.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi au stabilit identitatea celui decedat în persoana unui bărbat de 53 de ani din Sfântu Gheorghe.

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, fără a exista suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni.

(Biroul de Presa al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio