Ştiri locale

Tânără rănită grav într-un accident la Sfântu Gheorghe

Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată marți, 28 martie 2017, în jurul orei 09:45, despre faptul că la secția de primiri urgențe a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, s-a prezentat o tânără de 19 ani care a declarat că ar fi fost victima unui accident rutier.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânăra a fost implicată într-un eveniment rutier petrecut în jurul orei 07:45.

Publicitate

Din cercetări a reieșit că o femeie de 40 de ani aflată la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la intersecția cu sens giratoriu a străzilor 1 Decembrie 1918 și Lt. Păiș David, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani. În urma acestui eveniment, conducătoarele auto au încheiat formularul de constatare amiabilă, însă ulterior tânăra de 19 ani, pasageră în autoturismul lovit, s-a prezentat la spital acuzând dureri. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că aceasta a suferit răni grave.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă șoferilor să conducă preventiv, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers, în intersecții sau la pătrunderea, de pe artere secundare, pe drumuri cu prioritate. Acordați prioritate de trecere celor în drept și semnalizați din timp intenția de a schimba direcția.

(IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio