Info Trafic, Ştiri locale

Tânără pe trotinetă electrică, lovită pe trecerea de pietoni la Sfântu Gheorghe

UPDATE IPJ Covasna ora 21:00

Azi, 11 august a.c. în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 1 decembrie 1918 a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Publicitate

Polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care au constatat că o tânără de 25 de ani în timp ce s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția străzii 1 decembrie 1918 cu strada Sporturilor, pe un vehicul tip trotinetă electrică, a fost acroșată cu partea din față a autoturismului de către un bărbat de 43 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tinerei, acesta fiind transportată la o unitate medicală, în stare conștientă, pentru investigații amănunțite și îngrijiri. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop rezultatul fiind negativ.

____________

Ştirea iniţială:

Un accident s-a petrecut marţi seară pe strada 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe, la trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Sporturilor.

Din primele informaţii primite de la martori, se pare că o tânără aflată pe o trotinetă electrică a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Publicitate
banner we radio