Info Trafic, Ştiri locale

Tânără de 19 ani, prinsă băută la volan în Sfântu Gheorghe

La data de 25.02.2023, în jurul orei 06:00, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au oprit pentru control, pe strada Kos Karoly din Sfântu Gheorghe, un autoturism condus de o tânără de 19 de ani.

Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, tânăra a fost condusă la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate

La aceeași dată, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918.

Întrucât conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat rezultatul 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul testării, acesta a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 25.02.2023, ora 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt au oprit pentru control, pe strada Calea Trandafirilor din orașul Baraolt, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În data de 26.02.2023, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Întorsura Buzăului, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare în comuna Barcani, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.

Conducătorul auto a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În toate cazurile prezentate anterior cercetările sunt continuate de polițiști  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio