Ştiri locale

Tânăr din Sfântu Gheorghe, cercetat după ce a bătut trei bărbaţi într-un bar

Polițiștii covăsneni au fost sesizați sâmbătă despre comiterea unor agresiuni, cercetările fiind continuate pentru a stabili toate împrejurările comiterii faptelor. 

La Sfântu Gheorghe, un bărbat de 31 de ani este cercetat după ce a agresat alți trei bărbați în incinta unui bar. 

Publicitate

În urma acestui eveniment agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior procurorul de caz a dispus cercetarea acestuia sub măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Și tot sâmbătă, polițiștii din Întorsura Buzăului au intervenit în urma unei sesizări prin 112, pentru aplanarea unui scandal ce se iscase între mai multe persoane, în curtea unei locuințe. 

În urma primelor verificări s-a stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, un tânăr de 18 ani i-a lovit pe alți doi în vârstă de 23 și 31 de ani. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Polițiștii le recomandă cetățenilor să consume alcool cu moderație și să nu se angajeze în discuții contradictorii cu persoane care au consumat băuturi alcoolice. De regulă, în astfel de cazuri, de la o ceartă până la escaladarea conflictului și degenerarea în acte de violență nu mai este decât un pas. Mai bine amânați conversația și rezolvați situația atunci când toate părțile sunt lucide.

Publicitate
banner we radio