Ştiri locale

Tânăr din Întorsura Buzăului dat în urmărire după ce a dispărut de acasă

UPDATE! Tânărul Alex Neagovici a fost găsit de poliţişti la Constanţa. Din primele informaţii, se pare că este nevătămat şi nu a fost victima vreunei infracțiuni.

______________________________

Publicitate

Un tânăr din Întorsura Buzăului a dispărut săptămâna trecută, şi se pare că ultima oară a fost văzut în Brasov. Numele tânărului este Alexandru Neagovici, are 21 de ani şi este din Întorsura Buzăului. Ultima dată a fost văzut pe drumul către Poiana Braşov.

Rudele tânărului au depus o sesizare la Poliția orașului Întorsura Buzăului, astfel că autorităţile au început demersurile de dare în urmărire.

„Se pare că acesta ar fi plecat de joi seara de acasă și din primele informații s-a aflat că nu este prima dată când face acest lucru. Polițiștii fac acum verificări pentru găsirea tânărului și au făcut demersuri inclusiv pentru darea în urmărire a acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni blue-jeans, cu geacă de culoare neagră și ghete de culoare neagră.

Cine îl vede sau are informaţii despre el este rugat să sune la 112.

Publicitate
banner we radio