Ştiri locale

Tânăr din Breţcu arestat preventiv pentru tentativă de omor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Gergely Cornel Dan pentru tentativă de omor.

Tânărul în vârstă de 29 de ani este suspectat că ar fi lovit cu un briceag un bărbat de 55 de ani, provocându-i o plagă înjunghiată în apropierea gâtului.

Publicitate

„În data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 15,30, în timp ce se aflau în faţa unui imobil de pe strada Brazilor din localitatea Breţcu, a izbucnit un conflict fizic între persoana vătămată Gerge Gyorgy şi inculpatul Gergely Cornel Dan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu cuţitul în zona supra claviculară. Agresiunea a avut loc pe fondul unor neînţelegeri anterioare între familiile celor două părţi implicate. Persoana vătămată Gerge Gyorgy a prezentat leziuni traumatice, respectiv plagă înjunghiată supraclaviculară cu lezare venă subclavia stângă, prin leziune fiind pusă în pericol viaţa persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi stabilirii răspunderii judiciare.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio