Ştiri locale

Szimpla Bazar revine. Târg de vechituri, duminică la Sfântu Gheorghe

Grădina cafenelei Szimpla din Sfântu Gheorghe se transformă duminică, 10 aprilie, în talcioc, iar locuitorii orașului sunt așteptați să aducă obiectele de care nu mai au nevoie, dar care pot prinde din nou viață în mâinile unor noi proprietari.

Târgul de vechituri se bucură de succes la fiecare ediție, iar organizatorii le recomandă celor interesați să își rezerve din timp o masă, mai ales că numărul acestora este limitat.

Publicitate

„După curățenia de primăvară ai găsit o căruță de lucruri care nu îți mai sunt de folos? Duminică, 10 aprilie, de la ora 12:00 la Szimpla Sfântu Gheorghe organizăm bazar, târg de vechituri, talcioc, iarmaroc, piaţă, numește-l cum vrei. Dacă ești interesat(ă), anunță-ne cât mai repede, căci noi punem la dispoziție masă, dar numărul acestora este limitat. Scrie-ne mesaj pe messenger. Adu cu tine orice obiecte de care te-ai saturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colţ”, scriu organizatorii într-o postare pe Facebook.

Evenimentul a ajuns la a 10-a ediție, iar cei care vor să participe pot aduce cu ei orice obiecte de care nu mai au nevoie, condiția fiind ca acestea să poată fi folosite în continuare.

Înscrierile se pot face direct la organizatori, sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Szimpla Sfântu Gheorghe (AICI).

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio