Ştiri locale, Video

VIDEO. S-a deschis Ştrandul din Sfântu Gheorghe! Program şi preţuri

Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe a inaugurat sezonul estival vineri, 1 iunie, de Ziua Copiilor, iar cei dornici de relaxare vor putea utiliza serviciile complexului operat de Sepsi Rekreatív între orele 10-20.

Complexul dotat cu cinci piscine este locația perfectă pentru zilele de vară, asigurând facilități de agrement atât celor mici, cât și celori mari. Complexul oferă o gamă mai variată de mâncăruri față de anul trecut celor care doresc să facă plajă, să nu fie necesară părăsirea complexului pentru a lua masa în oraș.

Publicitate

Complexul a avut un an bun anul trecut, au fost vândute în totalitate 21.805 bilete pentru copii și 2.075 pentru adulți. Prețurile nu s-au schimbat față de anul trecut, biletul de intrare standard costă 20 lei, biletul pentru persoanele sub 18 și peste 60 de ani costă 8 lei, iar închirierea unui șezlong costă tot 8 lei. Cei care vizitează mai des complexul au posibilitatea de a cumpăra abonamente.

Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Ștrandul municipal îi așteaptă pe cei interesați între orele 10-20, iar în funcție de vreme, își va închide porțile la sfârșitul lunii august sau în prima săptămână a lunii septembrie.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio