Sport

Steaua şi-a aflat adversarul din playofful pentru grupele Champions League

Steaua este singura echipă românească rămasă în competiţia Ligii Campionilor şi are parte de un adversar foarte dificil în playoff. Pentru a intra în grupele Ligii campionilor, Steaua trebuie să treacă, într-o dublă manşă (16/17 august – turul şi 23/24 august – returul), de Manchester City, una dintre cele mai bogate formaţii din lume, care din acest sezon este antrenată de Pep Guardiola. Primul meci are loc la Bucureşti.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a spus că, în meciul cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, formația sa are o șansă de care trebuie să profite.

Publicitate
\’\’Sincer, nu doream City. Dar așa cum în turul trei am avut șansa să tragem o echipă cu care să ne batem de la egal la egal (n.r. — Sparta Praga), de data asta am avut norocul să tragem cea mai bună echipă dintre cele cinci (n.r. — Manchester City). Dar în fotbal totul este posibil\’\’, a spus el.

\’\’Va fi foarte greu pentru noi, dar eu gândesc pozitiv și vom vedea. Din partea noastră și a jucătorilor va fi o ambiție în plus pentru că e o mândrie să joci cu o echipă de un asemenea nivel și poate reușim să facem două jocuri bune și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Oricare alt adversar în afară de Manchester City era mai ușor. Eu aș fi vrut Ajax sau Porto, mă gândeam că împotriva lor avem cât de cât o șansă. Dar nu se știe. Poate acum înainte de meciul cu City nu avem nicio șansă, iar la sfârșit ne vom califica, nu se știe\’\’, a adăugat antrenorul.

\"664426_664426_captura_ucl_1\"

Publicitate
Publicitate
banner we radio