Ştiri locale

Startup Covasna a inițiat o consultare despre fondurile nerambursabile

Pe fondul crizei provocate de pandemia COVID19 antreprenorii continuă să se confrunte cu provocări fără precedent. Echipa Startup Covasna dorește să vină în sprijinul antreprenorilor din județ, dar și a persoanelor, care doresc să își dezvolte o afacere pe viitor. 

Cu acest sondaj de opinie, doresc să identifice, care sunt principalele obstacole în a lansa o afacere nouă, sau a dezvolta afacerea existentă, cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Completarea chestionarului durează maximum 2 minute, rezultatele vor ajuta în identificarea problemelor și provocările cu care se confruntă mediul antreprenorial din județul Covasna. Chestionarul poate fi  completat până la data de 19 martie pe pagina de facebook https://www.facebook.com/startupcovasna  sau accesând link-ul https://s.zurvey.io/nyug2qd1, totodată în funcție de nevoile identificate vor fi planificate activitățile viitoare ale Startup Covasna.

Publicitate

Asociația Startup Covasna este un cadru nou, reprezentând o comunitate puternică, prin care vor să contribuie la dezvoltarea județului. Asociația a fost înființată de Róbert Grüman, economist, antreprenor, Miklós Orbán, inginer agronom, antreprenor în agricultură și Szilárd Kelemen, economist, startupper. Cei interesați pot afla mai multe informații pe pagina https://www.facebook.com/startupcovasna.  

Biroul de presă Startup Covasna

Publicitate
banner we radio