Sport

Sportivii CSM Sfântu Gheorghe, dornici de muncă și rezultate deosebite în 2021

Toate cele șase secții ale Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, respectiv Atletism, Lupte, Handbal, Judo, Arte marțiale și Gimnastică își reiau activitatea sportivă, antrenamentele urmând să se desfășoare respectând măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Conducerea Clubului a transmis că primele competiții sportive se vor desfășura la București, în perioada 22-23 ianuarie, unde sportivii secției de atletism vor fi prezenți la Campionatul Național Seniori U20, urmând ca în luna martie aceștia să participe și la Campionatul de sală,  conform calendarului stabilit de Federația Română de Atletism.

Sub coordonarea antrenorului Ganciu Iulian, atleții CSM vor începe pregătirea în perioada următoare antrenamentele în Baza sportivă.

În ceea ce privește secția de Handbal, echipa Juniori 1 a Clubului a fost repartizată în grupa C alături de CSS Dinamo Brașov, CSS Sighișoara, CSS Odorheiu Secuiesc, ACS Sporting Ghimbav și CSS Făgăraș.   

Sub coordonarea antrenorului Adespii Marian, echipa din Sfântu Gheorghe va participa la primul turneu în perioada 3-7 februarie, locația urmând să fie stabilită de Federația Română de Handbal.

De asemenea, și echipa de handbal Juniori IV a început pregătirea fizică sub îndrumarea antrenorului Bărbos Viorel.

„Vor fi mai multe turnee unde sperăm să ne calificăm pentru a ajunge în turneul final din 02 iunie 2021”, a transmis printr-un comunicat de presă, directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

Potrivit acestuia, copiii secției de Gimnastică încep pregătirea sportivă alături de antrenorul Botoș Liviu, sportivii secțiilor Judo și Arte marțiale își desfășoară activitatea în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, sub îndrumarea antrenorilor Oltean Petru și Oltean Cristina, iar în așteptarea afișării calendarului Federației Române de Lupte, sportivii acestei secții încep pregătirile sub îndrumarea antrenorului Matefi Arpad.

CSM Sfântu Gheorghe a aniversat pe 1 octombrie anul trecut 47 de ani de la înființare.

Recent, conducerea Clubului a anunțat că a legitimat 42 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, în cadrul unui proiect al Guvernului României pentru susținerea sportului național de performanță, mărind astfel echipa la un total de 229 sportivi legitimați.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio