Sport, Ştiri locale

Sportivii Clubului Show Time au început toamna în forţă!

Echipa de ciclişti a clubului a participat în perioada 2-4 septembrie la concursul de ciclism montan Mogoşa Downhill Challenge ce a avut loc în staţiunea Mogoşa, situată la 17 km de Baia Mare (Maramureş). Competiţia, patronată de Clubul Sportiv Gravity Crew, a adus în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Ciclism etapa cu numărul 5 din cadrul Cupei Naţionale de Downhill a României.

Evenimentul a avut startul de pe Vârful Mogoşa, adunând la start peste 100 de ciclişti ce au participat la categoriile Hardtail, Open, Juniori, Elite, Masters şi Feminin care s-au întrecut pe un traseu cu o lungime de 2 km şi o diferenţă de nivel de aproximativ 500 de metri.

Publicitate

\"Show

Din cei 5 ciclişti ce au reprezentat clubul covăsnean, s-a evidenţiat sportivul Vlad Pescaru care a concurat la categoria Open şi care a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 1 la această categorie.

Cicliştii Show Time au participat la această etapă a Cupei Naţionale de Downhill a României cu sprijinul financiar acordat de către Primăria municipiului Sf. Gheorghe, prin programul „Sfântu Gheorghe sprijină Sportul”.

Un alt eveniment pentru membrii Show Time din weekend-ul trecut a fost participarea echipei de ju-jitsu la competiţia „Cupa Kokoro & Braşov Open 2016”, competiţie la care au participat 17 cluburi din ţară cu peste 300 de concurenţi.

Sportivii clubului din Sf. Gheorghe au luptat la probele de fighting şi ne-waza, reuşind să domine clar categoriile de concurs -57 kg feminin U18 ani prin sportivele Mihalca Izabella Zina, locul 1 la ne-waza / locul 2 la fighting, Neagu Alexandra Codruţa, locul 1 la fighting / locul 2 la ne-waza, şi categoria -34 masculin U15 ani prin sportivii Artene Vlad, locul 1 la ne-waza / locul 2 la fighting, Neagu Mihail Valentin, locul 1 la fighting / locul 2 la ne-waza. Au urcat pe podium aducând medalii pentru echipă şi sportivii Popa Ştefania la categoria -52 kg feminine U18 ani cu un loc 3 la proba ne-waza, Andronic Vlad şi Pantelimon Andrei Alin la categoria -25 kg masculin U9 ani cu locul 2 respectiv locul 3 la aceiaşi probă ne-waza.

Suntem încrezători în potenţialul sportivilor noştri şi ne dăm toată silinţa ca aceştia să beneficieze de cele mai bune condiţii de antrenament. Datorită acestui fapt, asociaţia a deschis de curând un centru de Arte Marţiale şi Fitness în locaţia fostului Restaurant Consic unde membrii clubului, şi nu numai, au posibilitatea de a se antrena şi a cunoaşte metode de dezvoltare şi îmbunătăţire a performanţei atletice şi a sănătăţii umane. Suntem deschişi pentru a colabora cu antrenori / instructori atestaţi ce doresc a dezvolta sportul individual şi de masă.

Acum, la început de an şcolar şi de toamnă, facem înscrieri pentru copii şi adulţi pentru grupele de Shotokan Karate-Do şi Ju-Jitsu Sportiv, iar pentru doamne şi domnişoare ce doresc să slăbească sau să se tonifice muscular avem pregătite programe speciale de mişcare sub coodonarea unei echipe cu experienţă care este gata să vă stea la dispoziţie cu sfaturi şi discuţii despre performanţă sportivă, nutriţie şi antrenamente personalizate.

Echipa Show Time

\"Show

Publicitate
Publicitate
banner we radio