Ştiri locale

Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, în finala „Romanian Healthcare Awards” pentru al doilea an la rând

Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe se numără, pentru al doilea an la rând, printre finaliștii „Romanian Healthcare Awards”, prima și cea mai amplă competiție dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din țară. Ajunsă la a treia ediție, competiția își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și cele de echipă.

Un juriul internațional, format din 27 de membri din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Marea Britanie, Olanda și Danemarca, a evaluat aplicațiile unităților medicale înscrise la cele 7 categorii, iar în finală au intrat participanții cu cele mai bune realizări.

Publicitate

În competiție s-au putut înscrie toți medicii, echipele sau spitalele din țară care au inițiat și implementat cu succes proiecte care au îmbunătățit calitatea actului medical și experiența pacienților.

„Anunțăm cu bucurie că Spitalul Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf se numără, pentru al doilea an la rând, printre finaliștii Romanian Healthcare Awards la categoria Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului! (…) Unitatea noastră medicală a fost selectată și concurează la această secțiune alături de mai multe spitale din țară. Lupta este strânsă, dar astfel de rezultate ne confirmă încă o dată că prin ambiție și multă muncă în echipă putem obține rezultatele dorite! Evenimentul final al competiției va avea loc pe 16 decembrie. Așteptăm cu nerăbdare anunțarea rezultatelor finale. Îi felicităm pe colegii noștri și le mulțumim că ne aduc încă o dată pe podium, printre cei mai buni profesioniști din sănătate”, au transmis reprezentanții spitalului, într-o postare pe Facebook.

Cele 7 categorii ale competiției din acest an sunt: „Echipa Medicală a Anului”, „Spitalul Anului”, „Medicul Anului”, „Proiectul de Cercetare al Anului”, „Inovația Medicală a Anului”, „Campania Medicală a Anului”, respectiv „Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

Ceremonia de decernare a trofeelor și premiilor va avea loc în data de 16 decembrie, în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards, care va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, în București.

Anul trecut, juriul competiției a acordat Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe diploma de excelență pentru „Calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”, unitatea medicală concurând cu alte 4 spitale din țară, cu proiectul „Utilizarea implantelor cranio-faciale personalizate în reconstrucția traumatismelor și ablațiilor osoase în patologia oncologică a capului”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio