Ştiri locale

Spectatorii pot rezerva pachete VR360 pentru spectacolul TAM „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

Primul spectacol al Teatrului „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe adaptat la tehnologia VR360, „Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Eugen Gyemant, va fi disponibil din 15 decembrie pe platforma TeatruVR.ro, iar spectatorii care vor să aibă primii acces pot face rezervări.

Piesa de teatru este împărțită în 15 episoade care vor putea fi vizualizate cu ajutorul unui cod după achiziționarea unuia dintre cele două pachete promoționale create special pentru lansare.

Publicitate

„Va putea fi redată pe orice headset VR conectat la internet și cu web browser VR, prin accesarea platformei www.teatruvr.ro și achitarea taxei aferente. Spectatorii care nu dețin un headset de realitate virtuală pot achiziționa unul din pachetele promoționale concepute în parteneriat cu E-BODA.ro. Pachetul promoțional standard, în valoare de 100 de lei, conține o cască VR care poate fi utilizată și pentru alte tipuri de experiențe VR; codul promoțional pentru vizionarea spectacolului; acces nelimitat la cele 15 episoade dar și un ghid complet de utilizare, cu indicații tehnice și recomandări pentru ca experiența în VR să fie trăită la intensitate maximă. Cea de a doua variantă de pachet promoțional, care costă 120 de lei, conține în plus și un controler Bluetooth”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului.

Spectatorii își pot anunța intenția de a cumpăra unul dintre cele două pachete printr-un e-mail la adresa pr@tam.ro.

Platforma Teatru VR este încă în etapa de testare, iar plata pachetelor promoționale va fi posibilă începând din data de 15 decembrie, urmând ca spectatorii să le primească acasă în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii.

Potrivit reprezentanților TAM, site-ul va conține și pagini cu tutoriale, astfel încât utilizarea pachetelor achiziționate să fie cât mai ușor de înțeles.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio