Ştiri locale

Spectacolele \”Tartuffe\” de la TAM au fost amânate

Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu Gheorghe ne anunţă cu regret că este nevoit să anuleze spectacolele din datele de 12 și 13 februarie 2016. Spectacolul „Tartuffe” se amână din pricina unor motive obiective, doi dintre actori neputând urca pe scenă din cauza unor probleme medicale urgente. Următoarele reprezentații ale spectacolului „Tartuffe” vor avea loc în datele de 18 martie 2016 și 1 aprilie 2016.

Contravaloarea biletelor deja cumpărate pentru 12 și 13 februarie poate fi recuperată din locul achiziției – casieria Teatrului sau Biroul de Organizări Evenimente. Contravaloarea biletelor cumpărate online se restituie automat.

Publicitate

Până la reluarea spectacolului „Tartuffe” TAM vă aşteaptă cu mare drag la spectacolele programate pentru lunile februarie și martie: piesele Colibri și 2 Galbeni, premierele pieselor Orb de mină și Trei rupturi.

Teatrul Andrei Mureşanu îşi cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de amânarea celor două spectacole și vă mulțumeşte pentru înțelegere și susținere.

Publicitate
banner we radio