Ştiri locale

Spectacol Lord of the Dance by Michael Flatley la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe

Spectacolul „Lord of the Dance”, realizat de coregraful Michael Flatley, va fi prezentat în data de 19 mai pe scena Arenei Sepsi din Sfântu Gheorghe, publicul având posibilitatea de a vedea live una dintre cele mai de succes producţii de dans din lume.

Potrivit organizatorilor, spectacolul aniversar al cunoscutei trupe irlandeze de dans marchează, sub genericul „25 Years of Standing Ovations”, un sfert de secol de turnee mondiale.

Publicitate

„Spectacolul vibrant şi energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică şi muzica specială a uimit publicul din întreaga lume, iar producţia a câştigat nemumărate premii. Până în prezent peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de ţări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producţii de dans din lume. Coregrafii şi costume noi şi cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley şi acompaniaţi de compoziţiile lui Gerard Fahy”, precizează organizatorii într-o postare pe pagina de Facebook a Sepsi Arena.

Bilelete au fost puse în vânzare pe platforma iaBilet.ro şi costă între 157 şi 471 de lei, în funcţie de categoria de loc.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio