Ştiri locale

Spectacol caritabil „Șansă pentru Eliza” la Brașov

Cu ocazia „Zilei Internaționale a Copiilor Bolnavi de Cancer”, Liceul „Andrei Mureșanu” din Brașov, în parteneriat cu Asociația „Projects for Humanity” şi Fundaţia „Tineri pentru Tineri”, organizează un eveniment caritabil pentru a o sprijini pe Elizabeth Cotioraș, tânăra de 19 ani din Sfântu Gheorghe care suferă de cancer.

Evenimentul constă într-un spectacol caritabil avându-i ca invitaţi speciali pe interpretul  Ovidiu Scridon (chitară și voce), dar și reprezentanţi ai Palatului Copiilor.

Fondurile stânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către Eliza pentru a o ajuta să plătească grila de tratament pe care o va primi în urma analizelor făcute la o clinică din Turcia, lucru pentru care are nevoie de câteva mii de euro.

Spectacolul va avea loc în data de 17 februarie la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov, și va fi completat de o expoziție și licitație cu lucrări plastice.

Orice donație contează, oricât de mică ar fi, contul deschis în lei la Banca Transilvania pentru Eliza este RO62BTRLRONCRT0346422401, titular Elizabeth Cotioraș. Specificație: Donație.

Publicitate
banner we radio