Ştiri locale

Spațiul fostului magazin Trident din Sfântu Gheorghe va fi transformat în depozit logistic

La mai bine de 11 ani de la închiderea fostului magazin Trident din Sfântu Gheorghe, spațiul din strada Lalelei nr. 8, aflat în paragină, a fost achiziționat recent de o societate comercială din județul Harghita care intenționează să îl readucă la viață și să amenajeze un depozit logistic.

„Spaţiul fostului magazin Trident a fost achiziționat recent de o societate comercială din județul Harghita, care urmează să dea viață acelei clădiri. Am înțeles că se dorește să fie un centru logistic de depozitare pentru societatea respectivă”, a explicat primarul Antal Árpád, într-un interviu la We Radio.

Lanțul de hypermarketuri și-a închis activitatea în toată țara la finalul anului 2011, după scandaluri întinse pe ani întregi și restanţe uriașe acumulate la bugetul de stat și către firmele partenere.

Închiderea magazinului din Sfântu Gheorghe a iscat și un scandal legat de cărțile de muncă ale angajaților disponibilizați, care s-au trezit în imposibilitatea de a-și recupera actele necesare depunerii cererilor pentru indemnizația de șomaj. Fostul proprietar al Trident Trans Tex SRL, Constantin Mateescu, a fost înlăturat prin instanță din poziția de administrator special, iar activele şi pasivele societății au fost preluate de firma BDO Business Restructuring din București.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio