Ştiri locale

Sondaj pentru dezvoltarea noii strategii culturale a Municipiului Sfântu Gheorghe

În perioada 28 iunie – 9 iulie, Primăria Sfântu Gheorghe va realiza un sondaj în rândul locuitorilor din oraș, iar pe baza rezultatelor va fi actualizată strategia culturală a municipiului.

Înainte de elaborarea noii strategii culturale, autorităţile consideră că este important să afle care sunt nevoile culturale ale locuitorilor pentru a putea dezvolta o strategie culturală adecvată, pe baza acestor informații. 

Publicitate

Consultarea culturală va fi realizată pe un eșantion de 1.200 de persoane din toate cartierele orașului, dar și din localitățile aparţinătoare Chilieni, Coșeni și Câmpul Frumos.

Scopul acestei consultări și al elaborării noii strategii culturale a orașului este de a-i face pe cât mai mulți locuitori să se simtă parte din aceste evenimente culturale și de a dezvolta și mai mult viața culturală tot mai recunoscută a orașului Sfântu Gheorghe.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe îi îndeamnă pe locuitori să colaboreze cu operatorii de sondare fiind în beneficiul întregii comunităţi să existe o imagine cât mai exactă a dorinţei locuitorilor pe marginea acestui subiect.

Publicitate
Publicitate
banner we radio