Ştiri locale

Şoferul unui tractor a rănit un biciclist la Malnaş

Erată IPJ Covasna

”Conducătorul tractorului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Se înlocuiește cu

”Atât conducătorul tractorului cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul în cazul biciclistului a indicat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Ştirea iniţială:

La data de 14 iulie 2017, în jurul orei 20:30, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Malnaș. Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, care conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat cu ușa deschisă a autovehiculului un bărbat de 64 de ani care se deplasa pe bicicletă, din sens opus. Conducătorul tractorului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, să respecte regulile de circulație și să nu conducă atunci când sunt sub influența băuturilor alcoolice. Circulați cu atenție sporită și reduceți viteza în proximitatea trecerilor pentru pietoni, mai ales dacă observați persoane pe trotuar ori vizibilitatea este scăzută.

IPJ Covasna