Info Trafic, Ştiri locale

Şofer prins de radar cu 161 km/h pe un drum judeţean din Covasna

Polițiștii covăsneni continuă să acționeze pentru menținerea siguranței traficului și reducerea riscului rutier. Săptămâna trecută au fost desfășurate acțiuni pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză.

În total au fost constatate și aplicate sancțiuni pentru 258 de abateri contravenționale la regimul rutier, fiind sancționați 190 de șoferi care au călcat pedala de accelerație mai mult decât este cazul, depășind limitele legale de viteză.

Publicitate

Tot în urma acestor acțiuni cinci șoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați circulând cu viteze ce depășeau limita legală impusă pe sectorul de drum respectiv cu mai mult de 50 km/h. De pildă, un bărbat a fost identificat de polițiști conducând un autoturism pe DJ 103B cu 161 km/h, cu 71 km peste limita legală.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru descurajarea celor care comit abateri la regimul rutier și pun astfel în pericol siguranța participanților la trafic. Oamenii legii le recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație și să adopte o manieră prudentă de conducere, pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere.

 

Publicitate
banner we radio