Info Trafic, Ştiri locale

Șofer covăsnean prins drogat la volan în județul Brașov

Polițiștii brașoveni au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Covasna, s-a urcat la volan deși era sub influența substanțelor psihoactive.  

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms de poliție Alina-Maria Ivan a transmis că sâmbătă seara, înainte de miezul nopții, tânărul a fost oprit pe raza localității Vulcan de un echipaj de poliție, iar la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

Publicitate

„La data de 06 martie 2021, în jurul orei 23:35, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 23 ani din județul Covasna (…) Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal, fiind cercetat in rem pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit IPJ Brașov, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care va propune soluția legală la finalizarea anchetei.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio