Ştiri

Șofer bătut de o polițistă după ce i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Anchetă la Satu Mare după ce o polițistă ar fi bătut un șofer care i-ar fi spus că seamănă cu Elena Udrea. Bărbatul fusese oprit în trafic de polițistă care a constatat și că era băut.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei o anchetează pe polițistă pentru purtare abuzivă.

„Am fost sesizaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare care s-a sesizat din oficiu. Este un dosar de purtare abuzivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, Ilisie Teofil, citat de News.ro.

Incidentul s-ar fi petrecut săptămâna trecută.

Presa locală a relatat că un şofer băut a fost oprit de un echipaj de la Rutieră din care făcea parte şi o poliţistă.

Informaţia Zilei a scris că bărbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, apoi a fost condus la Secţia de Poliţie Carei ca să i se întocmească dosar penal.

În timp ce agenţii făceau documentele, şoferul ar fi făcut o glumă, spunându-i poliţistei că seamănă cu Elena Udrea. Supărată, femeia în uniformă s-a năpustit asupra şoferului şi l-a lovit cu picioarele până când acesta a căzut inconştient. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile celorlalţi 3 poliţişti. În jurul orei 2, omul a fost scos din sediul poliţiei şi lăsat în stradă.

Dimineaţa, personalul medical de la Carei a stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. De la Carei a fost transferat la Spitalul Judeţean, unde a fost operat de urgenţă.

Bărbatul este încă internat în spital.

Publicitate
banner we radio