Ştiri locale

Snaps Vocal Band va concerta în Piața Centrală

Din cauza vremii lunii noiembrie, este din ce în ce mai dificil să se cânte, cu instrumente muzicale, în aer liber: se dezacordează ușor, iar degetele se mișcă, și ele, mai greu. Din fericire, vocea nu este limitată nici de soare, nici de furtuni de zăpadă: membrii Snaps Vocal Band cântă cu plăcere, în orice anotimp.

Concertul Snaps Vocal Band va avea loc în Piața Centrală aflată în construcție, vineri, 13 noiembrie, de la ora 17,30. În cadrul Programului „Sfântu Gheorghe mizează pe cultură”, până acum, și-au găsit locul spectacole din cadrul seriei Tein Teátroom, proiecții de filme și muzică clasică.

Publicitate

„De-a lungul celor 12 ani, am avut perioade când interpretam numai muzică clasică. Acum, nu asta vom face, deci nu vom scoate la suprafață melodiile învățate în ultimii 12 ani, ci vom aduce în program clasici moderni, după care puțin gospel, puțin jazz. Prin clasici moderni înțeleg opere contemporane, operele unor compozitori de douăzeci și de ani, dorind să le prezentăm, să le facem cunoscute, și iubite de către public” – a adăugat Cserkész Emese.

De-a lungul concertelor de până acum, Piața Centrală s-a dovedit a fi o locație plăcută, cu o atmosferă deosebită – publicul ascultând cu mare plăcere concertele, mulți oameni fiind înfășurați în păturile aduse de acasă. Și cu această ocazie, organizatorii îndeamnă pe toată lumea să aducă de acasă pături, să se îmbrace bine – căci odată cu lăsarea întunericului, este mai răcoare. La fața locului se poate cumpăra ceai fierbinte, concertele desfășurându-se într-o atmosferă magică, în așteptarea Sărbătorilor. Cserkész a mai menționat și faptul că pentru 23 decembrie, punctul culminant al programului, se pregătesc cu o surpriză – dar despre asta, deocamdată nu dezvăluie mai multe.

Scaunele sunt în număr suficient, iar în piață se mai poate vedea și expoziția în aer liber a Săptămânii Design-ului. Intrarea la concert este liberă.

Publicitate
banner we radio