Ştiri

Sky News nu renunță: Postul de televiziune britanic susține că materialul cu \”traficanții\” români de arme este real

Postul de televiziune britanic Sky News a oferit un punct de vedere oficial cu privire la reportajul realizat de jurnalistul Stuart Ramsay în care apare un grup de \”traficanți\” români de arme, susținând că materialul este real, potrivit digi24.ro.

\”Stuart Ramsay și echipa sa au livrat un material solid despre traficul cu arme din România și Sky News susține acest reportaj\”, a fost răspunsul oficial al Sky News.

Publicitate

În altă ordine de idei, intermediarul cu cei doi români așa-ziși traficanți de arme a recunoscut că materialul este unul fictiv, că atât el, cât și celălalt bărbat prezent în material, au fost plătiți pentru a realiza reportajul respectiv, dar și că armele prezentate spre vânzare sunt unele de vânătoare, nu militare.

În aceeași notă, Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, a confirmat că reportajul Sky News în care sunt prezentați un grup de așa-ziși traficanți de arme este unul contrafăcut.

De altfel, și specialiştii afirmă că reportajul celor de la Sky News despre presupuşi traficanţi români care ar putea să le vândă arme teroriştilor este pură invenţie.

Publicitate
Publicitate
banner we radio