Ştiri locale

Site-ul weradio.ro, a doua lună consecutivă cel mai vizitat site de ştiri din judeţul Covasna

Cu fiecare lună ce trece, site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe se impune ca fiind prima sursă de ştiri pentru din ce în ce mai mulţi covăsneni, şi nu numai.

După ce în luna septembrie site-ul www.weradio.ro s-a reinstalat pe primul loc printre site-urile de ştiri ale judeţului Covasna, în luna octombrie ne-am menţinut această poziţie, depăşind din nou site-urile concurente din presa locală, atât cele de limbă română cât şi de limbă maghiară (conform monitorizării realizate de trafic.ro). Astfel, weradio.ro a fost lider de trafic între site-urile media din judeţ în patru din ultimele 5 luni!

Astfel, www.weradio.ro a fost vizitat în luna octombrie de aproape 50.000 de vizitatori unici, numărul de vizitatori fiind de peste 3 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, iar pentru asta vă mulţumim!

\"trafic-octombrie\"

Zilele acestea pagina noastră de Facebook a depăşit pragul de 8.000 de likes, iar postările au avut un reach total în luna octombrie de peste 800.000 de utilizatori, în aceeaşi perioadă materialele video de pe pagina noastră de Facebook fiind văzute de aproape 200.000 de ori.

De asemenea, în ultima săptămână a lunii octombrie, engagementul total al paginii noastre de Facebook (likes, shares, comments) a fost mai mare decât al celorlalte pagini media locale la un loc.

\"engagement\"

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

Publicitate
banner we radio