Ştiri locale

Site-ul weradio.ro, din nou cel mai vizitat site de ştiri din judeţul Covasna

Prima lună de toamnă a acestui an a adus din nou site-ul postului We Radio Sfântu Gheorghe pe primul loc printre site-urile de ştiri ale judeţului Covasna, conform monitorizării realizate de trafic.ro.

Astfel, www.weradio.ro a fost vizitat în luna septembrie de 37.764 de vizitatori unici, depăşind inclusiv site-urile ziarelor de limbă maghiară.

Numărul de vizitatori weradio.ro a fost în luna septembrie de aproape 3 ori mai mare decât al principalului site concurent de limba română, iar pentru toate astea vă mulţumim!

\"trafic-septembrie\"

De asemenea, postările de pe pagina noastră de Facebook au avut un reach total în prima săptămână din septembrie de peste 1,2 milioane de utilizatori, în aceeaşi perioadă materialele video de pe pagina noastră de Facebook fiind văzute de peste 600.000 de ori.

\"trafic-fb-prima-saptamana-septembrie\"

Important de menţionat este faptul că toate postările s-au viralizat „organic”, de la utilizator la utilizator, fără să intervenim în promovarea lor contra-cost pe Facebook.

Ţinem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru faptul că ne sunteţi alături în fiecare zi, atât pe 91FM, cât şi pe www.weradio.ro sau pagina noastră de Facebook!

Publicitate
banner we radio