Ştiri locale

Sistem de urmărire a licitațiilor publice lansat de Camera de Comerț și Industrie Covasna

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna a implementat un sistem de urmărire a licitațiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), informațiile fiind grupate în 12 domenii, respectiv Agricultură și alimentație; Construcții; Energie electrică, termică, gaze și apă; Hoteluri și restaurante; Industria mineritului, carieră și extractivă; Industria prelucrătoare; Sănătare, asistență socială; Servicii; Tehnologia informație și comunicației; Transport, depozitare și comunicații; Tranzacții imobiliare, închirieri și concesiuni; Utilități, deșeuri, mediu.

Preşedintele CCI Covasna, Edler András-György, a transmis cu ocazia lansării sistemului că serviciul le va fi de real succes micilor companii covăsnene care nu dispun de personal specializat în acest sens și, astfel, pierd oportunități de a depune oferte.

Publicitate

În prezent, sunt monitorizate doar licitațiile lansate de Consiliul Județean Covasna și Primăria Sfântu Gheorghe, urmând ca în viitor lista să fie extinsă.

„Considerăm, că acest serviciu este de real folos mai ales pentru micile companii din județ, care nu dispun de personal specializat pentru urmărirea licitațiilor publice lansate de instituțiile publice din județ și astfel pierd oportunitatea de a depune o ofertă și de a deveni furnizorii acestor instituții”, a transmis Edler András-György.

Serviciul poate fi accesat gratuit de orice membru al CCI Covasna, pe site-ul www.ccicov.ro la secțiunea Acces Intranet (în partea din dreapta sus a ecranului). Cei care se înscriu la acest serviciu vor primi un e-mail pe zi, care va conține licitațiile lansate în ziua precedentă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio