Sport

Înfrângere istorică! Simona Halep, eliminată din primul tur la US Open

Simona Halep a părăsit US Open din primul tur și a intrat în istoria turneului din SUA. Sportiva noastră a devenit primul cap de serie numărul unu din istoria competiției care e eliminată în primul tur.

Halep a mers plină de încredere la New York, după victoria de la Rogers Cup și finala de la Cincinnati, însă Kaia Kanepi, adversara din prima rundă de la Flushing Meadows a fost prea puternică. Marea noastră campioană a avut un adevărat blocaj și nu s-a ridicat nicio clipă la nivelul așteptărilor, astfel că victoria estoniencei a venit logic, scor 6-2, 6-4.

Publicitate

În Era Open, capul de serie numărul unu nu pierduse niciodată din manșa inaugurală la US Open, astfel că Simona ajunge pe o listă rușinoasă. În istoria Grand Slamurilor, o astfel de contra-performanță mai avusese loc de doar 5 ori, dar niciodată la Flushing Meadows.

La final, Kanepi a vorbit, vizibil emoționată, despre succesul pe care puțini îl anticipau.

E o zi mare. Ieri, mă gândeam că am învins o singură dată un număr unu şi că am o şansă azi. Atuul meu a fost că am rămas agresivă pe toată durata partidei“, a spus Kanepi, imediat după meci.

 

 

Publicitate
banner we radio