Ştiri locale

Şi hipermarketul Carrefour din Sfântu Gheorghe a fost amendat de OPC Covasna

Hipermarketul Carrefour din  Sfântu Gheorghe a fost amendat de Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor cu 8.000 de lei, în urma unui control derulat miercuri, în timpul căruia s-au descoperit, printre altele, fructe și legume depreciate și scurgeri de lichid și mucegai.

Unele nereguli au fost descoperite și în cazul rechizitelor școlare. Conducerea CJPC Covasna a transmis că produsele neconforme au fost retrase de la comercializare.

Publicitate

„Carrefour România SA, din municipiul Sfântu Gheorghe a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 8000 lei și măsură complementară oprirea definitivă a unor legume și fructe și oprire temporară pentru unele rechizite în urma controlului efectuat în data de 06.08.2023 de către comisarii CJPC Covasna, care au constatat că sunt puse la comercializare legume și fructe depreciate, cu scurgeri de lichid și mucegai, legume preambalate la care nu corespunde gramajul declarat cu cel existent, rechizite școlare fără traducere completă în limba română”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CJPC Covasna.

În ultimele săptămâni, mai multe magazine și supermarketuri din județ au fost sancționate pentru diferite nereguli constatate în timpul controalelor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio