Ştiri

Sfârşitul unei ere: Yahoo Messenger se va închide! Când va putea fi folosit pentru ultima dată

După 18 ani, Yahoo Messenger va fi oprit. Lansat în 1998 sub numele de Yahoo Pager, Yahoo Messenger a devenit un fenomen în următorul deceniu. După declinul din ultimii ani cauzat de creşterea Facebook-ului, Yahoo! a anunţat că va închide vechea aplicaţie de Messenger pe 5 august anul acesta.

Compania a introdus o versiune mai modernă anul trecut, cea clasică urmând să fie cea închisă. Versiunea clasică de Messenger era în continuare populară printre utilizatorii din Asia. Nu suficient pentru că Yahoo să o păstreze.

Publicitate

Dacă în ziua de astăzi oferim o conexiune între versiunea clasică şi noul Messenger, încurajăm toţi utilizatorii să facă tranziţia la noul Yahoo Messenger pentru că nu vom mai oferi suport pentru versiunea clasică începând cu 5 august 2016. Vom continua să ne concentrăm pe noul Messenger, având ca obiectiv oferirea celei mai bune experienţe pentru utilizatori”, au explicat cei de la Yahoo! printr-o postare pe blog. Astfel, de pe 6 august, utilizatorii nu se vor mai putea loga pe versiunea clasică.

Yahoo! a anunţat că va dezvolta o aplicaţie care să poată fi descărcată pe PC, însă aceasta nu va veni foarte curând.

Publicitate
Publicitate
banner we radio