Sport, Ştiri locale

Sepsi – Viitorul, meci crucial pentru playoff. Echipele de start

Sepsi OSK primeşte vineri seară vizita Viitorului lui Gheorghe Hagi în primul meci din penultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 de fotbal.

Cele două echipe fac parte din plutonul de cinci formaţii care sunt despărţite de doar 2 puncte şi care se luptă pentru trei locuri de playoff.

Publicitate

Sepsi a avut un început de an 2019 extrem de prost, pierzând cu FC Voluntari (2-4) și Dinamo (0-1), dar victoria (1-0) obținută etapa precedentă pe terenul lui Gaz Metan Mediaș i-a readus pe covăsneni în cărțile califcării în play-off.

Înaintea acestei etape, Sepsi se află pe locul 5, cu 36 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, în timp ce Viitorul a coborât pe 7 cu 34 de puncte, după o serie de şase rezultate foarte slabe, meciuri în care nu a marcat niciun gol.

În conferinţa de presă de dinaintea partidei, Eugen Neagoe a felicitat proiectul lui Gică Hagi de la Constanţa, însă s-a declarat optimist că elevii săi pot învinge Viitorul în această partidă, la fel cum au făcut-o şi în meciul tur. Atunci Sepsi a câştigat cu 3-2, goluri marcate de Drăghici, Mensah şi Tandia.

Sepsi şi Viitorul s-au mai duelat pe prima scenă de trei ori, de două ori s-au impus covăsnenii, iar un joc s-a terminat cu victoria dobrogenilor.

La Sfântu Gheorghe a nins aproape continuu toată ziua, însă oficialii clubului Sepsi OSK au acoperit suprafaţa de joc cu o prelată pentru a proteja terenul.

ECHIPELE DE START

Sepsi: Fejer – De Moura, Viera, Jovanovic, Abud Omar – Ad. Rus, Karnitski – Mensah, Velev, Fl. Ștefan – Tandia
Rezerve: Niczuly – Vașvari, Sato, Rudol, Hamed, Hadnagy, C. Popescu
Antrenor: Eugen Neagoe

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer – Artean, T. Băluță, P. Iacob – Vînă, I. Hagi, Houri
Rezerve: Tordai – Casap, Rivaldinho, Achim, V. Ciobanu, Boboc, Calcan
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Municipal, Sf. Gheorghe
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Mircea Grigoriu, Mihai Marica

Publicitate
banner we radio