Ştiri locale

Sepsi Value Centre organizează marţi „Ziua Sănătăţii tale”

Centrul comercial Sepsi Value Centre organizează marţi, 12 aprilie, evenimentul „Ziua Sănătăţii tale”, pentru a marca Ziua Mondială a Sănătății.

Cu această ocazie, centrul comercial organizează un eveniment în cadrul căruia sunt pregătite ateliere de creație pentru copii, ateliere de nutriție și discuții despre sănătatea copiilor.

Publicitate

Astfel, începând cu ora 16:30, copiii se pot bucura de ateliere de creație la care vor învăța care sunt alimentele pentru un organism puternic.

Tot începând cu ora 16:30, Sepsi Value Centre organizează un atelier de nutriție (în limba română), avându-l ca invitat pe Zsidó Szabolcs – nutriționist dietetician, iar de la ora 17:00 un atelier de nutriție (în limba maghiară) susținut de Lőrincz Hanna – nutriționist dietetician.

Programul evenimentului include și o sesiune de întrebări și răspunsuri despre bolile copilăriei cu dr. Bodó Erika, la ora 17:30. În cadrul acestei sesiuni, părinții și bunicii pot afla informații despre cele mai frecvente boli din primii ani de viață ai copiilor și metode de prevenție a acestora.

Pentru a marca importanța sănătății, magazinul Kolumban Optika din cadrul centrului comercial Sepsi Value Centre va oferi, în intervalul 14:00 – 17:00, consultări oftalmologice gratuite pentru persoanele peste 18 ani.

Dorim să marcăm Ziua Mondială a Sănătății prin organizarea evenimentului “Zilele sănătății tale”, unde vom discuta despre metodele prin care alimentația corectă contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor și menținerea sănătății și vitalității adulților. Pentru Sepsi Value Centre este important să oferim întregii comunități acces la informații și discuții deschise în ceea ce privește dezvoltarea unui stil de viață și a unei alimentații sănătoase” a declarat Zoltan Hengan – Manager Sepsi Value Centre.

Sepsi Value Centre este un centru comercial care oferă o gama variată de magazine, de la brand-uri internaționale de fashion & lifestyle și până la magazine specializate de IT&C și electrocasnice.

Publicitate
banner we radio