Ştiri locale

Sepsi Skatepark a adunat aproape 1.350 de intrări în prima lună de la deschidere 

Aproape 1.350 de intrări au fost înregistrate în prima lună de la deschiderea primului skatepark din județul Covasna, pe care autoritățile locale din Sfântu Gheorghe l-au amenajat în spatele Sălii Sporturilor din cartierul Simeria. Potrivit reprezentanților Sepsi ReKreativ, firma care administrează bazele de agrement și sportive ale Municipalității, în luna mai au fost vândute 61 de bilete standard, 37 de bilete standard cu Sepsi Card și 6 bilete standard cu carduri pentru familii numeroase, însă cele mai multe bilete vândute au fost cele cu limită de vârstă.

Astfel, au fost vândute 642 de bilete cu limită de vârstă unor persoane deținătoare de Carduri Sepsi, 129 de bilete cu limită de vârstă au fost cumpărate de deținători ai cardurilor pentru familii numeroase, iar alte 473 de bilete cu limită de vârstă au fost cumpărate de persoane care nu dețin astfel de carduri. Totodată, au fost achiziționate 6 abonamente.  

„Statistica arată că, cel mai des, parcul este vizitat în weekend, când copiii au mai mult timp liber, întrucât aproape jumătate dintre bilete – în total 534 – au fost vândute în cele 4 weekenduri ale lunii”, ne-au transmis reprezentanții Sepsi ReKreativ.

Realizat printr-o investiție de aproximativ 5 milioane de lei din bugetul local al Municipiului Sfântu Gheorghe, Sepsi Skatepark este unul dintre cele mai moderne parcuri de acest gen din Transilvania. Complexul s-a deschis oficial pentru public în data de 1 mai, la eveniment luând parte skateri şi bikeri profesionişti din Sfântu Gheorghe, dar şi invitaţi din alte judeţe, care au prezentat elementele din cadrul complexului şi au făcut o scurtă demonstraţie pentru cei prezenţi. Accesul în prima zi a fost gratuit. 

Complexul este deschis zilnic, între orele 9:00-22:00, iar biletul de intrare costă 24 lei la preţ standard, 12 lei pentru posesorii de Card Sepsi valabil şi 6 lei pentru posesorii de carduri pentru familii numeroase.

Pentru copiii sub 18 ani, biletul de acces costă 16 lei la preţ standard, 8 lei cu Card Sepsi valabil, şi 4 lei cu card pentru familii numeroase. Adulţii care însoţesc copiii nu trebuie să achite bilet de intrare, însă au acces doar în zona de relaxare.

Accesul pe elementele din cadrul skateparkului este permis doar cu echipament de protecţie (cască, genunchiere, cotiere), și respectând regulamentul complexului afişat la faţa locului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio