Sport, Ştiri locale

Sepsi-SIC: Primele meciuri oficiale acasă cu suporteri după mai bine de un an

Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC, va începe oficial noul sezon prin calificările în Euroligă. După o lungă perioadă de timp, echipa din Sfântu Gheorghe va putea juca din nou meciuri oficiale în fața spectatorilor și anunţă că al șaselea jucător va purta echipa spre victorie, miercuri și joi. Umpleți tribuna în verde și alb! Să scriem istorie ÎMPREUNĂ!”, a scris clubul pe pagina oficială de Facebook.

Abonamentele și biletele pentru meciurile de calificare în Euroligă pot fi cumpărate de la Arena Sepsi, luni, între orele 15:00 și 18:00. Biletul zilnic costă 15 lei, iar abonamentul valabil pentru cele trei zile de turneu costă 40 de lei, preț în care e oferit cadou și un tricou.

Publicitate

Conform normelor epidemiologice actuale, la meciuri pot participa cei care au un certificat de vaccinare, cei care pot dovedi că au fost infectați cu coronavirus în ultimele 180 de zile și cei care au un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid negativ nu mai vechi de 48 de ore. Acesta din urmă se poate face la intrarea în sală și costă 30 de lei.

Publicitate
banner we radio