Sport

Sepsi-SIC organizează selecţie pentru noua echipă de futsal

Clubul Sepsi-SIC a anunţat că organizează acţiune de selecţie pentru noua echipă de futsal înfiinţată de club la Sfântu Gheorghe.

„Căutăm jucători născuți înainte de 2005 pentru a se alătura echipei noastre de futsal, de seniori. Dacă vrei să joci pentru formația noastră, vino la Arena Sepsi luni, marți și miercuri (19–21 iunie), între orele 18:00 și 20:00. Antrenorul-jucător Mánya Szabolcs va evalua abilitățile participanților, după care conducerea clubului îi va selecta pe cei cu care vom începe pregătirea, luna viitoare. În iulie, vom organiza și o selecție pentru jucătorii de futsal cu vârsta sub 18 ani, însă despre acest aspect vom oferi informații mai târziu. Vă așteptăm cu drag!”, au scris cei de la Sepsi-SIC în anunţul oficial.

Publicitate

Vă aducem aminte că Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a înfiinţat în această lună o nouă secţie, şi anume una de futsal.

„Pe lângă baschet, handbal, lupte, tenis de masă și ciclism, va fi înființată o echipă de futsal. Ne bucurăm foarte mult că Mánya Szabolcs se întoarce acasă și va ajuta viitoarea noastră formație ca antrenor-jucător. Sportivul în vârstă de 34 de ani a întărit echipa ScoreGoal Kecskemét în ultimii trei ani, dar își dorea noi provocări, așa că s-a întors la Sfântu Gheorghe”, au scris cei de la Sepsi-SIC în anunţ.

Bazându-se pe jucători din județul Covasna, scopul clubului este de a pune din nou orașul Sfântu Gheorghe pe harta futsalului românesc, acolo unde a obținut rezultate bune timp de ani de zile.

Publicitate
banner we radio