Sport, Ştiri locale

Sepsi-SIC câştigă în Suedia al doilea meci din grupele EuroCup Women

Sepsi-SIC a câştigat joi seară al doilea meci din Grupa E a EuroCup la baschet feminin. Campioana României s-a impus cu 81–74 (17-21, 22–20, 21–12, 21–21) în deplasare cu Luleå BBK.

Pentru Sepsi-SIC au evoluat: Kelley (14p), Pasic (9), Mandache (8), Gödri-Părău (8), Givens (14), Demeter, Orbán, Mîrne-Nagy, Vucetic (4), Topuzovic (10), Kovács, Butler (14).

După meciul cu Luleå BBK, antrenorul Zoran Mikes a declarat: „În primul rând, sunt cu adevărat mândru că am câștigat, bineînțeles când trebuie să faci ceva prima dată – să câștigi în deplasare – este ca și cum ai naște un copil. Am avut senzația că suntem mai buni, jucăm mai bine și putem câștiga jocul, doar că a fost nevoie de efortul acesta suplimentar în al treilea sfert când am spart jocul și am obținut avantaj. Sunt foarte mândru că am câștigat și suntem în această poziție. Am călătorit mult și este greu să călătorim prin Europa și să jucăm bine, dar eram pregătiți și vom fi și pentru următorul meci.”

Sepsi-SIC se află pe locul 2 în Grupa E din EuroCup Women, cu 2 victorii şi o înfrângere. Pe primul loc se află echipa poloneză Artego, cu 3 victorii, după ce a învins joi seară pe Galatasaray.

Publicitate
banner we radio