Sport, Ştiri locale

Sepsi-SIC a pierdut meciul cu Mersin din EuroCup Women

Sepsi-SIC, învinsă în Turcia de Mersin BSB în EuroCup Women

Cu o singură victorie în primele patru partide, Sepsi-SIC s-a deplasat în Turcia pentru jocul cu Mersin BSB în speranţa unei victorii care să o menţină în calculele pentru calificarea în următoarea fază a competiţiei.

Publicitate

Jucătoarele antrenate de Zoran Mikes au început mai bine meciul, însă până la prima pauză gazdele au revenit şi conduceau cu 18-16 după primele 10 minute.

Al doilea sfert a mai adăugat 3 puncte la diferenţa dintre cele două echipe, scorul după prima jumătate a partidei fiind 35-30 pentru Mersin BSB.

Sepsi-SIC şi-a revenit în sfertul al treilea şi a eliminat diferenţa de pe tabelă, în ultimul sfert cele două echipe intrând la egalitate 47-47.

Ultimele 10 minute însă au fost dominate de gazde, care au înscris 24 de puncte, faţă de doar 14 pentru Sepsi-SIC, astfel că scorul final al partidei a fost 71-61 pentru Mersin BSB.

În urma acestui rezultat, Sepsi-SIC se află pe ultimul loc în grupa D din EuroCup Women, cu o singură victorie în cinci partide.

Cele mai bune marcatoare pentru Sepsi-SIC au fost Peyton Whitted (20p) şi Annemarie Gödri-Părău (19p).

În ultima etapă, Sepsi-SIC va primi vizita unei alte echipe din Turcia, Orman Genclik, partida urmând să aibă loc pe 13 decembrie în Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe.

Publicitate
banner we radio