Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK s-a despărţit de antrenorul Leo Grozavu

După ce a terminat în sezonul trecut pe locul 4 și a obținut o calificare istorică în Conference League, Sepsi OSK a dezamăgit în actuala stagiune, ocupând locul 12 după 10 runde, cu doar 9 puncte acumulate.

După ce a anunţat că inaugurarea noului stadion, programată pentru data de 8 octombrie, a fost amânată din cauza pandemiei (detalii AICI), patronul Dioszegi Laszlo a mai făcut un anunț important marţi seară, şi anume că, începând de miercuri, echipa va fi condusă de secunzii Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar: Sperăm să înceapă și seria victoriilor”, a fost reacția omului de afaceri.

Publicitate

„Avem 30 de zile la dispoziţie să găsim un nou antrenor principal. Deocamdată Robert Ilyes va conduce echipa în meciul cu Rapid. S-au adunat mai multe probleme în ultimele zile, din acest motiv n-am avut timp să găsim încă un nou antrenor. Urmează pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, aşa că avem timp să negociem cu alţi antrenori pentru preluarea echipei”, a declarat Diószegi László pentru presa maghiară.

Robert Ilyes a oferit și el o primă reacție după anunțul patronului. Aproape sigur, acesta va conduce echipa la partida cu Rapid, care se va juca sâmbătă, de la ora 19:30, la Sfântu Gheorghe.

Am aflat și eu că Grozavu a plecat. Până vor găsi un succesor, eu voi fi antrenor. Președintele va veni miercuri la antrenament și va explica echipei schimbările”, a spus Ilyes.

Se pare că ruptura dintre conducerea clubului din Sfântu Gheorghe și Leo Grozavu s-a produs nu numai din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, ci și pentru că relația dintre antrenor și jucători se deteriorase. De exemplu, Achahbar, Fofana și Golofca nu mai intrau în vederile lui Grozavu.

Leo Grozavu (54 de ani) a preluat Sepsi OSK în luna noiembrie 2019. Anterior a condus echipe ca Luceafărul Oradea, FC Botoșani, Gaz Metan MEdiaș, ACS Poli Timișoara și Petrolul Ploiești.

Publicitate
banner we radio