Sport

Sepsi OSK a reziliat contractul lui Papsys. Mesajul tranşant al patronului Diószegi László

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reziliat contractul cu jucătorul lituanian Marius Papsys şi ia în calcul şi alte schimbări, inclusiv la nivelul staff-ului tehnic, a anunţat luni seară, patronul echipei, Dioszegi Laszlo, pe o reţea de socializare.

Acesta a mai menţionat că a început să caute ”jucători de valoare”, care să ajute la evitarea retrogradării echipei din prima ligă fotbalistică.

Publicitate

”Astăzi am încheiat conturile cu jucătorul lituanian Marius Papsys. A sosit timpul ca să nu mai gândim cu inima, ci numai cu creierul. Cine nu dă totul pe teren nu are ce căuta la noi. Mai sunt cinci etape şi urmează alte plecări şi nu numai dintre jucători. Nici staff-ul tehnic nu s-a ridicat la înălţime, deci se pot întâmpla şi acolo modificări. Normal că deja am început să căutam jucători pentru retur şi sperăm ca în ianuarie să putem să aducem jucători de valoare, care să ne ajute pentru a îndeplini obiectivul – evitarea retrogradării”, scrie Dioszegi Laszlo, pe pagina sa de socializare.

Nemulţumită de rezultatele obţinute, conducerea clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reziliat, la sfârşitul lunii trecute, contractul cu antrenorul Valentin Suciu, pregătirea echipei fiind preluată interimar de cuplul Nagy Sandor şi Kulcsar Laszlo.

De asemenea, înaintea mediului cu FC Botoşani, clubul covăsnean a renunţat şi la colaborarea cu fundaşul Cristian Oros.

Internaţionalul lituanian Papsys, venit în vară, a jucat 10 meciuri pentru Sepsi OSK, fără a marca vreun gol. În septembrie, clubul a reziliat contractul cu alt jucător lituanian, Linas Pilibaitis.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio