Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK pune miercuri în vânzare biletele pentru returul cu Spartak Trnava

Sepsi OSK pune în vânzare începând de miercuri, 28 iulie, biletele pentru partida cu Spartak Trnava din returul Conference League – turul 2 preliminar.

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele miercuri între orele 09.00-12.00 și 15.00-18.00, respectiv joi între orele 10.00-13.00 și 15.00-19.00, de la casieria situată la intrarea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Preț unitar bilete: 50 lei. Copiii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită!

Bilete nu se pot cumpăra în sistem online.

ATENŢIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. 

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 10.00-19.00. Preț: 30 lei.

Spectatorii sunt obligați să prezinte actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație.

Toți fanii au obligativitatea să respecte locul precizat pe bilet.

Publicitate
banner we radio