Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK pune în vânzare sâmbătă biletele pentru partida retur cu CSKA Sofia

Sepsi OSK pune în vânzare sâmbătă biletele pentru partida retur cu CSKA Sofia din turul 2 preliminar al Conference League. Meciul se va juca joi, 3 august, de la ora 20:00 pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele de la casieriile situate la Arena Sepsi OSK. Program: Sâmbătă: 09:00-13:00, Luni: 16.00-19.00.

La casieria situată în partea terenurilor de antrenament (sector E) vor putea cumpăra bilete doar suporterii care dețin abonament, iar la ghişeul de la intrarea principală a stadionului se pot procura tichete la liber.

Bilete pot achiziționa doar deținătorii Cardului de Susținător. Cu un card poți cumpăra maxim 2 bilete, fie la casa de bilete, fie în sistem online.

Începând de sâmbătă, ora 09.00, biletele vor fi disponibile şi online, accesând site-ul www.eventim.ro.

Prețul biletelor:

Sectoarele A, B, C, D, M, N, O, P, Family – 20 lei

Sectoarele E, F, G, H, I, J – 40 lei

Sectoarele X, Y – 60 lei

Sector VIP – 100 lei

Ca de obicei, copiii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

Vă aducem aminte că joi seară, în meciul tur din Bulgaria, Sepsi OSK a produs surpriza și a câștigat meciul din deplasare cu vicecampioana Bulgariei, CSKA Sofia, scor 2-0.

Publicitate
banner we radio