Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK pune în vânzare biletele pentru partidele cu CFR Cluj şi Farul Constanţa

Sepsi OSK pune în vânzare începând de luni, 24 aprilie, biletele pentru semifinala Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj, care va avea loc miercuri, 26 aprilie, de la ora 19:00, dar şi pentru partida din weekend cu Farul Constanţa din playoff-ul Superligii.

Bilete pot achiziționa doar deținătorii Cardului de Suporter. Cu un card poți cumpăra maxim 2 bilete, fie la casa de bilete, fie în sistem online. De asemenea, pentru meciul cu FC Farul fiecare persoană poate achiziţiona acum cel mult acelaşi număr de bilete câte vor fi cumpărate pentru partida Sepsi OSK – CFR Cluj.

Abonamentele sunt valabile la meciul din Cupa României.

Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele de la casieria Arenei Sepsi OSK după următorul program:

Luni: 16.00-19.00
Marți: 16.00-19.00
Miercuri: 16.00-19.00

Începând de luni, orele 16.00, biletele pentru meciul cu CFR vor fi disponibile şi online, accesând site-ul www.eventim.ro.

Clubul atrage atenția că biletele la meciul cu FC Farul se pot achiziţiona acum doar de către cei care cumpără bilete și la meciul cu CFR, în schimb pentru meciul cu CFR se poate şi separat. 

În limita disponibilității lor, bilete pentru meciul Sepsi OSK-FC Farul, vor mai fi puse în vânzare după semifinala Cupei.

Prețul biletelor:

Sectoarele A, B, C, D, M, N, O, P – 20 lei

Sectoarele E, F, G, H, I, J – 30 lei

Sectoarele X, Y – 40 lei

Sector VIP – 100 lei

Skybox – 500 lei

Ca de obicei, copiii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

Publicitate
banner we radio