Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK prezintă trofeul Supercupa României la Arena din Sfântu Gheorghe

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câştigătoarea Supercupei României, va prezenta miercuri trofeul la Arena Sepsi OSK din municipiul Sfântu Gheorghe.

Conducerea clubului, care a făcut anunţul pe Facebook, a invitat fanii să participe în număr cât mai mare la acest eveniment.

Publicitate

„Sepsi OSK prezintă trofeul Supercupa României la Arena Sepsi OSK! Evenimentul va avea loc miercuri, 13 iulie, începând cu ora 16:00 la Bistro Arena Sepsi OSK, iar echipa va prezenta trofeul la ora 18:30. Să sărbătorim împreună!”, se arată în postarea făcută pe reţeaua de socializare.

Sepsi OSK a câştigat pentru prima oară în istoria sa Supercupa României, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Înfiinţată în 2011, Sepsi a reuşit să câştige al doilea său trofeu în acest an după Cupa României, însă antrenorul formaţiei covăsnene, italianul Cristiano Bergodi, se află la cea de-a doua Supercupă a României din carieră, după succesul cu Rapid din 2007.

În luna mai, Sepsi OSK a câştigat Cupa României, după ce a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1 (2-0), în finala desfăşurată pe Stadionul Rapid din Capitală.

Ulterior, echipa a prezentat Cupa României în Piaţa Centrală din municipiul Sfântu Gheorghe, la eveniment participând câteva mii de suporteri.

Fotbaliştii au fost aduşi în Piaţa Centrală cu trenul turistic după o plimbare prin centrul oraşului, iar festivitatea de prezentare a trofeului a fost urmată de un concert al trupei Transylvanium din Odorheiu Secuiesc şi de un joc de artificii.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio